Rosenkohlcremesuppe

Rosenkohlcremesuppe

4.3 152 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Rosenkohl
    350 g
  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    30 g
  • Kartoffeln in Stücken
    250 g
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht glutenfrei
    2 geh. TL
    2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l), glutenfrei
  • Speckwürfel
    50 g
  • Sahne
    150 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 487 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1590 kJ / 380 kcal
Vetten 27 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...