Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 800 g Rosenkohl, geputzt
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1206 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Eintopf
40 min
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1h
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1h
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Ravioli-Lasagne
1h
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1h 30min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min