![Wirsing-Eintopf Wirsing-Eintopf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d5a3be13ffb370e8e79ff4022f00662e/Derivates/dfc1bb331cf5372f55f1ef33a878ca16cf3b3089.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken (2 cm)
- 300 g Suppengemüse (Möhren, Sellerie, Porree), in Stücken
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 15 g Öl
- 120 g Schinkenspeck, gewürfelt (optioneel)
- 300 g Kartoffeln, in Stücken (1,5 cm)
- 750 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 808 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eintopf von Wintergemüsen
1 godz.
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50min
Low Carb-Gemüse-Eintopf mit Bratwurstklößchen
30min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 godz.
Spitzkohl-Curry
35min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 min
Kokos-Kohl-Suppe
35min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 min