Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 500 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
-
2
Scheiben Weißbrot, ohne Rinde, in Stücken (ca. 30 g)
of 2 Scheiben Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken (ca. 30 g) - 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 500 g Wirsing, in Streifen
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Mehl
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2610 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1093 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stamppot mit Endivien
30min
Wirsing-Cannelloni aus dem Ofen
1h 30min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15min
Wirsing-Eintopf
40min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1h
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1h 20min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2 Std.
Wirsingrouladen
1h 30min