Gebackener Rosenkohl mit Kartoffelecken, Eiern und Senfsauce

4.6 159 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
3 Portionen

Ingrediënten

  • Rosenkohl große Köpfe ggf. halbiert
    550 - 600 g
  • Kartoffeln, vorwiegend festkochend klein bis mittelgroß, mit Schale, geviertelt
    600 g
  • Öl
    30 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert
    ¾ TL
  • Eier
    6
  • Wasser
    1200 g
  • Frischkäse
    100 g
  • Speisestärke
    25 g
  • Senf
    35 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1659 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 2703 kJ / 646 kcal
Vetten 34 g
Vezels 12.9 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...