Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 1200 g Kartoffeln, festkochend
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, geviertelt
- 100 g Pilz-Pesto (siehe Tipp)
- 250 g Magerquark
- 200 g Schmand
- 2 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 EL Rapsöl
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2188 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Joghurt-Ingwer-Dressing
10min
Orangendressing
5 min
Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip
50min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Pellkartoffeln mit Dip oder Pesto
50min
Brokkoli und Kartoffeln mit Gorgonzola-Sauce
30 min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50min
Salatsauce für Blattsalate
10min
Kartoffeln für viele
35 min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Brokkoli mit gehobelten Mandeln
15 min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min