Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kidneybohnen-Dip
- 1 Schalotte, klein
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 Peperoni, rot, mild, entkernt, in Stücken
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Mayonnaise
- 1 Dose Kidneybohnen, abgespült, abgetropft (400 g)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Nusspesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- Basilikumblätter, frisch, ca. 1 Handvoll
- 50 g Olivenöl
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g Feta, in Stücken
Pellkartoffeln
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 250 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 6531 kJ / 1559 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 104 g
- Vezels
- 42.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Kohlrabi mit Kerbelsauce, Putenstreifen und Kartoffeln
50 Min
Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip
50 Min
Kartoffeln, gekocht
35 Min
Spargel mit Kartoffeln
50 Min
Kartoffeln für viele
35 Min
Eier, gekocht
20 Min
Rosenkohl mit Kartoffeln und Tomatensauce
50 Min
Pellkartoffeln mit Pilz-Quark
1 Std.
Pellkartoffeln (im Varoma)
40 Min
Brokkoli mit gehobelten Mandeln
15 min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 Min