Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Grümmelkandis
- 2 Lorbeerblätter, in groben Stücken
- 6 Wacholderbeeren
- 5 Pimentkörner
- 2 Gewürznelken
- 12 Pfefferkörner, schwarz
- 2 TL Salz
- 350 g Äpfel, geschält, entkernt, geviertelt
- 950 g Rotkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Pflanzenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser, kochend heiß
- 50 g Rotweinessig
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1550 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 godz.
Apfelrotkohl auf Vorrat
1 godz. 10 min
Rotkohlsalat
2u. 20min
Gurken-Relish
1sa 30 dk
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1h
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 dk
Ketchup
45 dk
Bärlauch-Rub
2sa 10 dk
Eingemachte Kohlrabischalen
168h
Kirsch-Ketchup
1h 25min
Sellerie-Salz
35min