Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Möhre, in Stücken
- 400 g Spitzkohl, in Stücken
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 EL Apfelessig
- 4 EL Rapskernöl
- Salz zum Abschmecken
- ½ TL Zucker
- 1 TL Kümmel, ganz
- 3 Prisen Pfeffer
- 400 g Wasser
- 4 Eier
- 400 g Leberkäse, in Scheiben (1 cm)
- 4 EL Röstzwiebeln
- 4 Laugenbrezel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3322 kJ / 794 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salatsauce für Blattsalate
10p
Radieschen-Rettich-Salat
15 min
Rheinischer Wurstsalat
1 godz. 15 min
Radisalat
10p
Griechischer Krautsalat
20 Min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 Min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 Min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Bacon-Kümmel-Dressing zu Kohlsalaten
10p
Rotkohlsalat
2 Std. 20 Min
Griechischer Weißkrautsalat
2h 15min