Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spargelsalat
- 60 g Schalotten, halbiert
- 60 g Rapskernöl
- 25 g Senf
- 40 g Apfelessig
- 1 ¼ gestr. TL Salz
- 3 Prisen Zucker
- 600 g Wasser
- 1000 g weißer Spargel (1300 g Bruttogew.), in Stücken (5 cm)
Reibekuchen und Fertigstellung
- 1000 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 2 Eier
- 30 g Haferflocken, zart
- 5 - 10 g Speisestärke nach Bedarf (optioneel)
- Pflanzenöl zum Braten
- 20 g krause Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Radieschen (200 g), je nach Größe geviertelt oder geachtelt
- 200 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3017 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Radisalat
10min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1u.
Bunter Rettichsalat
1 Std. 10 Min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Bunter Spargelsalat
40min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2u.
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1u.
Radieschen-Rettich-Salat
15min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1u.
Fenchelgemüse
30 Min