Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Radieschen (ca. 2 Bund), halbiert
- 400 g Rettich, frisch, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, Sorte Pink Lady, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 15 g süßer Senf
- 20 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Eier, wachsweich gekocht, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 439 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Radisalat
10 Min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 Min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Radieschensalat
10 Min
Krautsalat mit Leberkäse
25min
Fränkisches Apfelweißkraut
50min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10 Min
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1h 10min
Rotkohlsalat
2h 20min