Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel (ca. 70), halbiert
- 20 g Butter
- 50 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 450 g Wirsing
- 300 g Weißwein
- 650 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Sahne
- 100 g Kasselerbratenaufschnitt, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1167 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Sellerie-Suppe
40 Min
Kohlrabisuppe
45 Min
Kohlrabisuppe
35 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 Min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 Min
Wirsing-Käse-Suppe
45 Min
Blumenkohlsuppe
40 Min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min