Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Schalotten, halbiert
- 25 g Butter
- 120 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 650 g Kohlrabi, in Stücken (3 cm)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Salz
- 600 g Wasser, kochend heiß
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 200 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
-
2
Prisen Piment d'Espelette
of 2 Prisen Cayenne-Pfeffer - 6 Stängel Zitronenmelisse, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 150 g Räucherlachs, in Streifen (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1154 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Kohlrabisuppe
45 Min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Suppe
50 Min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 Min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 Min