Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Mandeln, blanchiert
- 300 g Strauchtomaten, reif, halbiert und entkernt
- 30 g Kapern
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 4 Prisen Pfeffer
- 20 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 600 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 900 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 100 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1412 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Blumenkohlsuppe
40 min
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Chili-Knoblauch-Öl
1 Std. 20 Min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min
Champignoncremesuppe
15min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Kohlrabisuppe
35min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Radieschensuppe
25min