Erbsencremesuppe
TM5 TM31 TM6

Erbsencremesuppe

3.6 (99 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 EL Olivenöl
  • 4 Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen
  • 600 g Erbsen, TK
  • 800 g Gemüsefond
  • 200 g Sahne
  • 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Chiliflocken

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1068 kJ / 255 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
23 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten