Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 EL Olivenöl
- 4 Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen
- 600 g Erbsen, TK
- 800 g Gemüsefond
- 200 g Sahne
- 1 Zitrone, Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1068 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Apfel-Sellerie-Suppe
40min
Paprikasuppe bicolor
1 Std.
Erbsencremesuppe
30 Min
Mais-Kokos-Suppe
40min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45min
Blumenkohlsuppe
40min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 Min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40min
Kartoffelsuppe
50min
Erbsencremesuppe
40min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 Min