
Apparaten en accessoires
Erbsencremesuppe
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Olivenöl3 EL
-
Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen4
-
Erbsen, TK600 g
-
Gemüsefond800 g
-
Sahne200 g
-
Zitrone Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Salz½ TL
-
Chiliflocken¼ TL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
255 kcal /
1068 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN - Sonderheft 3/2017
81 recepten
Duitsland
Duitsland