Erbsencremesuppe

Erbsencremesuppe

3.6 100 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Olivenöl
    3 EL
  • Frühlingszwiebeln (120 g), in feinen Ringen
    4
  • Erbsen, TK
    600 g
  • Gemüsefond
    800 g
  • Sahne
    200 g
  • Zitrone Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Chiliflocken
    ¼ TL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 255 kcal / 1068 kJ
Eiwitten 3 g
Vetten 23 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...