Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Walnusshälften
- 675 g Wasser
- 8 Eier (Kl. M)
- 2 Kartoffeln, mittelgroß, halbiert
- 1 ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Staudensellerie-Stangen, in Stücken, Grün zum Garnieren zur Seite gelegt
- 2 Äpfel, rot, geviertelt, in dünnen Scheiben
- 2 EL Zitronensaft
- 150 g Salatcreme
- 200 g Sahnejoghurt
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2438 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Champignons
35 min
Rotkohlsalat mit Kokos-Chips
20 min
Tomaten-Ketchup
1h 30min
Nudelsalat
1h
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40min
Geflügelsalat mit Chicorée
50min
Frühlings-Kartoffelsalat
2 godz. 55 min
Blumenkohlsalat
40min
Ketchup aus frischen Tomaten
1h 20min
Fleischbällchen in Kräutersauce
45min
Radieschen-Dip
10min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2h