Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g schwarze Pfefferkörner
- 5 g Szechuan-Pfeffer, ganz
- 180 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Pflanzenöl
-
80
g Muscovado-Zucker
of 80 g brauner Zucker - 100 g Tomatenmark
- 50 g Apfelessig
- 50 g Rotweinessig
- 1 Dose stückige Tomaten (800 g)
- 400 g Tomatensaft
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Salz
- 35 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1341 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
1h
Ketchup
45 min
Erdbeer-Gelee
1h
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40min
Eiersalat
50 min
Ketchup aus frischen Tomaten
1h 20 min
Curry-Ketchup
35 min
Tomatenketchup
1h 20 min
Geflügelaufschnitt
12 Std.
Frankfurter Kräuter-Pesto
10min
Eingelegte Gewürzgurken
10 Std.
Kartoffelpuffer
20min