Apparaten en accessoires
Tomaten-Ketchup
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
3 Schraubgläser
Ingrediënten
-
schwarze Pfefferkörner10 g
-
Szechuan-Pfeffer, ganz5 g
-
Schalotten180 g
-
Knoblauchzehe1
-
Pflanzenöl20 g
-
80 g brauner ZuckerMuscovado-Zucker80 g
-
Tomatenmark100 g
-
Apfelessig50 g
-
Rotweinessig50 g
-
stückige Tomaten (800 g)1 Dose
-
Tomatensaft400 g
-
Basilikum abgezupft5 Stängel
-
Salz1 TL
-
Speisestärke35 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
5 g
Calorieën
1341 kJ /
321 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Tomaten-Ketchup
40min
Tomatenketchup
1u. 20min
Slow Cooking Pflaumenmus
6u. 30min
Erdbeer-Konfitüre (ohne Gelierzucker)
1u. 5min
Heidelbeer-Honig-Konfitüre
1u.
Erdbeer-Gelee
1u.
Himbeer-Konfitüre mit Agar-Agar
20min
Ketchup aus frischen Tomaten
1u. 20min
Curry-Ketchup
35min
Zitronen-Marmelade
30min
Apfelgelee
5u. 30min
Kartoffelpuffer
20min