Linseneintopf

Linseneintopf

3.9 48 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
12 Portionen

Ingrediënten

  • Tellerlinsen, getrocknet
    800 g
  • Wasser und etwas mehr zum Einweichen
    2400 g
  • Möhren in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken (2-3 cm)
    100 g
    50 g Zwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
  • Paprika, gemischt in Stücken (2-3 cm)
    200 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Salz
    2 TL
  • Paprika rosenscharf
    2 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    4 geh. TL
    4 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt
  • Chorizo in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • Katenschinkenwürfel
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 935 mg
Eiwitten 21 g
Calorieën 1360 kJ / 325 kcal
Vetten 11 g
Vezels 12.8 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...