Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 80 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 80 g Porree, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Speckwürfel, luftgetrocknet
- 10 g Butter
- 20 g Olivenöl
- 100 g Puylinsen, getrocknet
- 70 g Rotwein
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 300 g Fleischwurst (Lyoner Wurst)
- 40 g Weißweinessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2137 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Linsensuppe
8h 45min
Italienischer Linseneintopf
1h
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Pichelsteiner Eintopf
1h 10 min
Kartoffelsuppe
1h
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Westfälische Erbsensuppe
4h
Linseneintopf mit Kürbis und Gans
1h 10 min
Linseneintopf mit Spätzle
1h
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Dreierlei Linsensüppchen
50 min