Compatibele versies
Spargel mit Kartoffeln und Sauce Hollandaise
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spargel mit Kartoffeln
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 5 g Butter
- 750 g Kartoffeln, klein oder in Stücken (siehe Tipp)
- 1000 - 1500 g Spargel
Sauce Hollandaise
- 250 g Butter, in Stücken
- 50 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 58 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargelcremesuppe
45 min
Lammhüfte mit Speckbohnen und Kartoffelpüree
1 godz. 30 min
Brokkoli und Kartoffeln mit Gorgonzola-Sauce
30 min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1 godz. 10 min
Spargel mit Kartoffeln
50 min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Milchreis mit Roter Grütze
50 min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Sauerkraut
96u.
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h
Rotkohl
1h