Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vorbereitung und Fermentation
- 800 g Weißkohl, in Spalten (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- 2 g Kümmelsamen
- 25 g Salz
Fertigstellung
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 3 g Kümmelsamen
-
50
g Öl
of 50 g Schmalz -
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) -
400
g Wasser
of 400 g Apfelsaft - 2 Lorbeerblätter
- 5 Pimentkörner
- 4 Wacholderbeeren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1319 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Reibekuchen
35 Min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15min
Coleslaw
10 Min
Möhrensalat
10 Min
Gulasch
2 Std.
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4h
Gefüllte Rote Rüben mit Rotkrautsalat
1 Std.
Dunkle Grundsauce
4 Std. 30 Min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40 Min
Rotkohl
1 Std.