Sauerkraut
TM6

Sauerkraut

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Vorbereitung und Fermentation

  • 800 g Weißkohl, in Spalten (siehe Tipp)
  • 1000 g Wasser
  • 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
  • 2 g Kümmelsamen
  • 25 g Salz

Fertigstellung

  • 60 g Zwiebel, halbiert
  • 3 g Kümmelsamen
  • 50 g Öl
    of 50 g Schmalz
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • 400 g Wasser
    of 400 g Apfelsaft
  • 2 Lorbeerblätter
  • 5 Pimentkörner
  • 4 Wacholderbeeren

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
460 kJ / 110 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
3.6 g
Natrium
1319 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten