Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Salz
- 600 g Wasser
- 700 g festkochende Kartoffeln, klein (Drillinge)
- 1 Vacherin Mont d`Or (500 g), in der Holzschachtel
- 2 Knoblauchzehen, längs geviertelt
- 2 EL Weißwein, trocken
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- Pfeffer zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2507 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 godz.
Orangeade
10min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2 godz.
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
1h
Mandel-Limetten-Slushy
10min
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30min
Fischstäbchen mit Kartoffeln und Rahmspinat
40min
Kirscheis mit Schokostücken
5 min
Häschen-Rührei-Körbchen
35 min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50min
Fruchteis Tutti-Frutti
10min
Rotkohl
1h