Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Möhren, in Stücken (3-4 cm)
- 200 g Petersilienwurzel, in Stücken (3-4 cm)
- 100 g Knollensellerie, in Stücken (3-4 cm)
- 300 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken (3-4 cm)
- 500 g Wasser
- 4 Eier, gewaschen
- 180 g Äpfel, geschält, geviertelt
- 200 g Gewürzgurken, in Stücken
- 70 g Porree, nur der weiße Teil, in Ringen (2 mm)
- 200 g Mayonnaise
- 150 g Naturjoghurt
- 1 TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- 1 Dose Erbsen, aus der Dose (Abtropfgew. 280 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1409 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35 min
Himbeer-Muffins (vegan)
50min
Kurkuma-Ingwer-Suppe mit gemischtem Gemüse
1h 15min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1h 45 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)
1h
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4 Std. 30 Min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35 min