Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 - 500 g Pilze (z. B. Steinpilze, Pfifferlinge, Champignons), in Stücken
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 EL Paprika de la Vera
- 1 TL Mehl
- 50 - 70 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
- 300 g Milch
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Dill, getrocknet
- 1 EL Tomatenmark
- 15 - 20 g Zitronensaft
- ½ - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Saure Sahne zum Garnieren
- Zitrone, in Spalten, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 350 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Apfel-Ingwer-Limetten-Shrub
72 Std.
Curry-Kartoffel-Suppe
35min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20 min
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30 min
Rucola-Feta-Suppe
35min
Rindfleischsuppe
40 Min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50min
Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs
35min