Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Knoblauchzehen
- 50 g Öl
- 250 g Hähnchenbrust, in Würfeln (ca. 3 cm), trocken getupft
- 50 - 60 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Möhren, in Stücken
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 150 g Sauerkraut, aus der Dose, abgetropft
- 1 EL Kurkuma, gemahlen
- 240 g weiße, große Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 220 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min
Wintersuppe
1h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20 min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40min
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1h 30min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Puten-Gemüse-Eintopf
45min
Rinder-Cholent mit Winter-Gemüse
4h 20min
Ungarische Pilzsuppe
30min
Asiatische Hühnersuppe
1h