Low Meat Käse-Porree-Suppe

Low Meat Käse-Porree-Suppe

3.7 56 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    20 g
  • Hackfleisch, gemischt zerzupft
    200 g
  • Soja Schnetzel fein, nicht eingeweicht (z. B. von Alnatura)
    125 g
  • Porree in Ringen (5 mm)
    200 g
  • Wasser
    600 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    1 Prise
  • Schmand
    200 g
  • Kräuterschmelzkäse
    200 g
  • Schnittlauch in Röllchen, zum Bestreuen (optional)
    ½ Bund

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1263 mg
Eiwitten 48 g
Calorieën 2826 kJ / 676 kcal
Vetten 43 g
Vezels 9.5 g
Verzadigd vet 26 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...