Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 150 g Blattspinat, frisch
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Zucker
- 2 rote Paprika (à 150 g)
- 2 Eier
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1028 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 141 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika mit Omelette-Käse-Füllung
1h
Kartoffelpizza
1 Std. 10 Min
Erbsen-Frittata
35min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Low Carb Zucchini-Pizza
1 Std. 10 Min
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40min
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35min
Pilz-Gemüse-Topf
35min
Zucchininudeln mit Walnuss-Frischkäse-Pesto
30min