Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 10 g Butter
- 180 g Kartoffeln, in Stücken
- 450 g Wasser
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Porree, längs halbiert, in dünnen Ringen
- 140 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 35 g geräucherter Schinken, in Scheiben, in Streifen (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1052 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1092 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 Min
Ungarische Pilzsuppe
30 dk
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Gelbe Paprikacremesuppe
25 dk
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40 dk
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30 dk
Omelette mit Bauernsalat
35 dk
Wintersuppe
1sa
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40 dk
Chicorée-Cremesüppchen
35 dk
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30 dk
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40 dk