Apparaten en accessoires
Tomaten-Kartoffel-Salat
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Oliven, schwarz entsteint40 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft4
-
Wasser600 g
-
Kartoffeln klein, mit Schale750 g
-
Zucker20 g
-
Cherry-Tomaten350 g
-
Weißweinessig30 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Basilikum abgezupft, grob zerzupft8 Stängel
-
Olivenöl40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
839 kJ /
200 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2018
78 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Mexikanischer Kartoffelsalat
2u.
Ratatouille-Salat
1u.
Griechischer Kartoffelsalat
1u. 30min
Kachumber (Zwiebel-Tomaten-Gurken-Salat)
5min
Reis-Gemüse-Salat
45min
Curry-Möhren-Nudelsalat
35min
Reissalat mit Paprikadressing
30min
Kartoffel-Radieschen-Salat
2u.
Paprika-Salat
20min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3u.
Erbsen-Nudel-Salat
2u. 15min
Nudelsalat mediterran
1u. 40min