Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 15 g Öl
- 50 g Mandelmehl
- 350 g Ajvar
- 600 g Wasser (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Oregano
- 1 TL Paprika de la Vera
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
-
400
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
of 400 g Lachsfilet, TK, aufgetaut, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Suppe mit überbackenem Baguette
50min
Tomaten-Erdbeer-Chili-Suppe mit Sesam-Feta
35 dk
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 Min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 dk
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1sa 15 dk
Sauerbratenragout
48h
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45 Min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40 dk
Linsen-Pilz-Suppe
1sa
Auberginen-Tomaten-Curry
30 dk
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45 Min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1sa