Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 250 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 15 g Öl
- 50 g Mandelmehl
- 350 g Ajvar
- 600 g Wasser (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Oregano
- 1 TL Paprika de la Vera
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
-
400
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
of 400 g Lachsfilet, TK, aufgetaut, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 1122 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ungarische Pilzsuppe
30 Min
Süßkartoffel-Tandoori-Puffer
40 Min
Kopfsalat-Suppe
30 Min
Spargel-Rucola-Suppe
40 Min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 Min
Ofenfisch mit Gemüse
50 Min
Hähnchen-Zucchini-Erbsen-Puffer mit Gurkensalat
1 Std. 30 Min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1 Std. 30 Min
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1 Std.
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 Min
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45 Min
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45 Min