Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs

Ajvar-Sellerie-Cremesuppe mit Lachs

4.0 199 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Porree in Ringen (1 cm)
    150 g
  • Staudensellerie in Stücken (2 cm)
    250 g
  • Öl
    15 g
  • Mandelmehl
    50 g
  • Ajvar
    350 g
  • Wasser (siehe Tipp)
    600 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Oregano
    1 geh. TL
  • Paprika de la Vera
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Sahne
    100 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut in Würfeln (2 cm)
    400 g
    400 g Lachsfilet, TK, aufgetaut, in Würfeln (2 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1122 mg
Eiwitten 25 g
Calorieën 2071 kJ / 495 kcal
Vetten 36 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...