Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Möhren-Quark-Dip
- 125 g Möhren, in Stücken
- 1 TL Dukkah (siehe Tipp)
-
1
Bund Koriander, abgezupft
of 1 Bund Petersilie, abgezupft - 5 TL Sesamöl
- ½ TL Salz
-
500
g Magerquark
of 500 g Quark, 40% Fett - ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 1 EL Zitronensaft
Avocado-Dip
- 4 EL Limettensaft
- 2 Avocados, groß, reif, in Stücken
- 250 g körniger Frischkäse
- 4 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
-
1
TL Meersalz, grob
of 1 TL Salz - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
Pellkartoffeln und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1400 g Drillinge
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3256 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 13.6 g
- Natrium
- 224 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüseplatte mit heller Sauce
1h
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1 godz. 30 min
Brokkoli und Kartoffeln mit Gorgonzola-Sauce
30 min
Kartoffelspieße mit Harissa-Mayo
50 min
Rumpsteak mit Bratkartoffeln und Kräuterbutter
2h
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 min
Eier-Curry
45 min
Buntes Tomatengratin
1 godz. 30 min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10min