Pellkartoffeln mit zweierlei Dips

Pellkartoffeln mit zweierlei Dips

3.8 63 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

Möhren-Quark-Dip
  • Möhren in Stücken
    125 g
  • Dukkah (siehe Tipp)
    1 TL
  • Koriander abgezupft
    1 Bund
    1 Bund Petersilie, abgezupft
  • Sesamöl
    5 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Magerquark
    500 g
    500 g Quark, 40% Fett
  • Cayenne-Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    ½ TL
  • Zitronensaft
    1 EL
Avocado-Dip
  • Limettensaft
    4 EL
  • Avocados groß, reif, in Stücken
    2
  • körniger Frischkäse
    250 g
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    4
  • Meersalz, grob
    1 TL
    1 TL Salz
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen
  • Pfeffer
    ¼ TL
Pellkartoffeln und Fertigstellung
  • Wasser
    700 g
  • Salz
    1 TL
  • Drillinge
    1400 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 224 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 3256 kJ / 778 kcal
Vetten 40 g
Vezels 13.6 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...