Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen
-
4
Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
of 3 TL Bohnenkraut, getrocknet -
6
Zweige Thymian, frisch, abgezupft
of 4 TL Thymian, getrocknet -
4
Zweige Rosmarin, abgezupft
of 3 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt -
6
Stängel Oregano, frisch, abgezupft
of 4 TL Oregano, getrocknet - 2 rote Peperoni, entkernt
- 2 TL Fenchelsamen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer aus der Mühle
- 1 Glas getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 200 g), Öl aufgefangen
-
200
g Öl
of 200 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 5792 kJ / 1390 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 148 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quetschkartoffeln mit Quark-Dip
1 Std. 10 Min
Spargel-Focaccia
5h
Kräuterquark
10min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35min
Überbackene Nachos mit viererlei Dips
40min
Spinat-Crostini
20min
Joghurt-Kresse-Dip
10min
Pasta- und Pizzasauce
30min
Handbrot mit Schinken und Käse
12sa 30 dk
Grillbrote
1 Std. 40 Min
Mediterraner Dip zum Grillen
15min