Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten
- 6 Filoteigblätter, aus dem Kühlregal
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g Bergkäse, in Stücken
- 200 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 200 g Crème fraîche
- 3 Eier
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 727 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Hähnchen-Curry-Nudelnester
1 godz.
Mandelbraten mit Frühlingssalat und Kräuterquark
2 Std. 15 Min
Reibekuchen-Pizza mit Roastbeef
1 godz.
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20min
Zitronen-Cheesecake-Creme
15 min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 godz.
Marzipan-Mohn-Torte
5h
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1 godz.
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1 Std. 15 Min