Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
-
50
g Portwein
of 50 g roter Traubensaft - 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 5 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Zucker
- 1 Ei
- 275 g Blätterteig (aus der Kühltheke)
- 200 g Ziegenkäserolle, in 6 Scheiben (z. B. von Président Sainte Maure Weichkäse-Rolle)
- 6 TL Honig zum Beträufeln (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1910 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 630 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45min
Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Quiche
3h
Erdbeer-Feta-Stullen
10 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1 Std. 45 Min
Sommer-Pasta-Salat
30 Min
Graupenrisotto mit Seeteufel
45min
Gefüllte Muschelnudeln
40min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 Min