Thunfischpizza quattro stagioni

Thunfischpizza quattro stagioni

3.7 35 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 Portionen

Ingrediënten

  • Bergkäse in Stücken
    40 g
  • Thunfisch, aus der Dose, in Lake abgetropft
    390 g
  • Eier
    2
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Cherry-Tomaten
    200 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    1 TL
  • Champignons
    50 g
  • Kapern
    1 TL
  • Schinken, gekocht in Streifen
    50 g
  • Oliven, schwarz, entsteint in Ringen
    10

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 2869 mg
Eiwitten 56 g
Calorieën 1709 kJ / 408 kcal
Vetten 16 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...