Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 400 g Mehl
- 220 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Öl
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Zucker
Creme und Fertigstellung
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- Öl zum Anbraten und Einfetten
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Paprika edelsüß
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125g), abgetropft, in Stücken
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Crème fraîche
- 1 TL Zitronensaft
- 300 g Rosenkohl, geputzt, geviertelt
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2771 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1 Std. 50 Min
Nudelgratin mit Kraut und Würstchen
1 godz. 10 min
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2 Std.
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 godz. 10 min
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
1 godz. 10 min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 godz. 10 min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20min
Schlemmer-Reistopf
30 min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 Min
Gyros-Weißkohl-Auflauf
1h 20min