Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 80 g Weizen
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Salz
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 140 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 500 g Weinsauerkraut, abgetropft, grob zerzupft
- 3 Eier
- 200 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 300 g Kasseler, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1134 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 760 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10min
Süßkartoffel-Quiche
1h 45min
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2h
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1h 15min
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1 Std. 25 Min
Paprika-Salami-Quiche
45 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20min
Schwedische Lachs-Pizza
35min
Regenbogenquiche
1h