Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 80 g Weizen
- 180 g Weizenmehl Type 1050
- 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Salz
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 140 g Wasser
Belag und Fertigstellung
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 500 g Weinsauerkraut, abgetropft, grob zerzupft
- 3 Eier
- 200 g Milch
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 300 g Kasseler, geräuchert, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1134 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 760 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1 godz. 45 min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1 Std. 15 Min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 Std. 15 Min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Spargel-Zwiebelkuchen
1h 10min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 Std. 20 Min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1 Std. 15 Min