Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Belag
- 500 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 500 g grüne Bohnen, in Stücken
- 180 g Gouda, in Stücken
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 1 Ei
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
Teig und Fertigstellung
- 150 g Dinkelkörner
- 200 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 Prise Zucker
- 200 g Weizenmehl Type 405
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 80 g gekochter Schinken, in Streifen (ca. 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3481 kJ / 832 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini-Käse-Pfannkuchen mit Dill-Knoblauch-Sauce
1h 15min
Blumenkohl-Galettes mit Rotkohl-Salat
45 min
Pizzette "Tricolore"
1h 30 min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 min
Kürbis-Pizza
1h
Spinat-Pizza mit Ei
1 godz. 45 min
Blumenkohl-Bratlinge
45 min
Blätterteig-Pizza
30 min
Gemüsepizza
1h 40 min
Chinakohl-Pizza
1h 40 min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1h 15min