Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Eier
- 230 g Milch
- 130 g Mehl
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 25 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butterschmalz
- 150 g Rhabarber, in Würfeln (1 cm)
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1876 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 166 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 Min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Zwetschgen-Scones
40 Min
Nuss-Spätzle mit Pflaumenkompott
40 Min
Rhabarber-Mengsel
50 Min
Brombeer-Heidelbeer-Crumble mit Vanillesauce
45min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Apfel-Quark-Puffer
45min
Kürbis-Kokos-Grießpudding
1h
Süßkartoffel-Suppe mit Quitten
50 Min
Stollen-Butterkuchen
2h 45min