Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 9 Eier, davon 1 verquirlt
- 250 g Blattspinat, frisch (siehe Tipp)
- 250 g Babyspinat, frisch
- 50 g Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken
- 90 g Milch
- Butter zum Einfetten
- 275 g Blätterteig, aus der Kühltheke
- 150 g Ricotta
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2392 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 862 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiroler Speck-Muffins
40 Min
Kartoffelcremesuppe
35min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1h
Spargel-Korma
45min
Dinkel-Pilz-Speck-Risotto mit pochiertem Ei
1 godz. 20 min
Zwiebel-Hefe-Taler
1 Std. 50 Min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50 Min
Orientalischer Ebly®-Salat mit Rhabarber und Schafskäse
1h
Chili con Chorizo
30 min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h