Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 1 Ei
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Spitzkohl (ca. 400 g), in Stücken
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Pfeffer, mild
- ¼ TL Chiliflocken
- 3 Bratwürste, roh, gewürzt (ca. 300 g)
- 200 g Schmand
- 100 g Milch
- 2 Eier
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1 Std. 30 Min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1 Std. 30 Min
Grünkohltarte
2h
Porree-Feta-Tarte
2h
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2h