Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 280 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Haferflocken, zart und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 ½ TL Salz
- 3 EL Olivenöl
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 200 g Kasseler, gepökelt und geräuchert, in Stücken
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 500 g Wasser
- 350 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 godz. 10 min
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1h 50 min
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 godz.
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 godz. 10 min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1h
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1 Std. 30 Min
Porree-Schinken-Taler
2 godz. 10 min
Hackfleisch-Nudelrolle
1 Std. 30 Min
Vanillering
4 godz.
Mini-Zupf-Pizzen
1 Std. 45 Min
Ofen-Burger
1 Std. 45 Min
Hot-Dog-Faltenbrot
1h 35min