Leberkäseburger

Leberkäseburger

4.5 37 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 Portionen

Ingrediënten

Laugenbuns
  • Mehl
    550 g
  • Milch
    275 g
  • Ei
    1
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Zucker
    2 Prisen
  • Salz
    1 TL
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Natron (z. B. Kaisernatron)
    3 geh. TL
  • Wasser kochend
    50 g
Leberkäse und Fertigstellung
  • Meerrettich aus dem Glas gerieben (z.B. Steirer Kren)
    4 geh. TL
  • Crème fraîche
    200 g
  • Zitronensaft
    5 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Rettich, weiß, lang in Stücken
    300 g
  • Essig
    10 g
  • Öl
    10 g
  • Senf
    1 TL
  • schwarzer Sesam zum Bestreuen
  • Eisbergsalat
    8 Blätter
  • Gewürzgurken längs, in dünnen Scheiben
    4
  • Leberkäse in dünnen Scheiben (als Aufschnitt)
    400 g
  • Radieschen in dünnen Scheiben
    8
  • Röstzwiebeln
    8 EL

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 2747 kJ / 657 kcal
Vetten 38 g
Vezels 4.9 g
Koolhydraten 59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...