Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Laugenbuns
- 550 g Mehl
- 275 g Milch
- 1 Ei
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Zucker
- 1 TL Salz
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 geh. TL Natron (z. B. Kaisernatron)
- 50 g Wasser, kochend
Leberkäse und Fertigstellung
- 4 geh. TL Meerrettich aus dem Glas, gerieben (z.B. Steirer Kren)
- 200 g Crème fraîche
- 5 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Rettich, weiß, lang, in Stücken
- 10 g Essig
- 10 g Öl
- 1 TL Senf
- schwarzer Sesam zum Bestreuen
- 8 Blätter Eisbergsalat
- 4 Gewürzgurken, längs, in dünnen Scheiben
- 400 g Leberkäse, in dünnen Scheiben (als Aufschnitt)
- 8 Radieschen, in dünnen Scheiben
- 8 EL Röstzwiebeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2747 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammkuchen
1h 15min
Bubble-up-Pizza
1h 40min
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 Min
Club Sandwich
1h
Bavarian Wrap
10min
Knusprige Baconschnitten
3h 40 min
Maultaschensalat
30min
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35 Min
Bunte Langos mit Bärlauchcreme
1h 30min
Wurstsalat mit Laugencroutons
1h 20min
Bacon-Spieße
1h 30min
Porree-Schinken-Taler
2h 10min