Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 60 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 200 g Quark, 20% Fett
- 1 Ei
Belag und Guss
- 20 g Öl
- 400 g Putenschnitzel, in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 700 g Blumenkohlröschen, je nach Größe halbiert
- 150 g Käse, z. B. Emmentaler, in Stücken
- 200 g Frischkäse
- 100 g Milch
- 25 g Mehl
- 4 Eier
- 1 TL Senf
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht für Gemüsebrühe
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2474 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1h 10min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1 Std. 15 Min
Hackfleisch-Käse-Quiche
1h 40min
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1 godz. 35 min
Gyros-Weißkohl-Auflauf
1 Std. 20 Min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30min
Regenbogenquiche
1h
Lasagne-Torte
1 godz. 45 min
Blumenkohl-Pizza-Happen
1 Std. 20 Min
Hackfleisch-Dinkel-Quiche mit Sesam
2 Std. 10 Min
Überbackene Hackfleisch-Wirsing-Röllchen
50min
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1 Std. 15 Min