Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Schalotten, halbiert
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 500 g Petersilienwurzel, in Stücken (2 cm)
- 200 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Stücken (2 cm)
- 60 g Butter, in Stücken
- 200 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 8 Scheiben Kalbsleber (à 70 g)
- 50 g Mehl
- 40 g Olivenöl
- 20 g Zucker
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g roter Portwein
- 50 g Rotwein
- 50 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2254 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalbsleber venezianisch
40 min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Edelfischragout
35 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 Std. 30 Min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1sa 35 dk
Kalbstafelspitz
50 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min