Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, längs halbiert, entkernt
- 150 g Wasser
- 120 g Olivenöl
- 50 g Weißweinessig
- 50 g Tomatenmark
- 50 g Zucker
- 15 g Crema di Balsamico
- 1 TL Meersalz, grob
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ EL Ras el Hanout
- ½ EL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Koriander
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g gemischtes Gemüse (z.B. Fenchel, Möhren, Paprika, Zucchini), in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1720 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Ratatouille-Salat
1sa
Spanische Kartoffeln
40 dk
Weizen-Ofengemüse-Salat
1sa
Ein Stück Urlaub im Glas – Grüne Tapenade
10 dk
Oliven in Tomatensauce
30 dk
Orientalisches Ofengemüse
1sa 40 dk
Marinierte Möhren
2hod. 35min
Antipasti-Gemüse
30 dk
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 dk
Caponata Siciliana
30 dk
Mariniertes Gemüse
4 Std.
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 Min