Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 frische, rote Chilischote, entkernt
- 200 g Makrelen, geräuchert
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 10 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 4165 kJ / 995 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 13.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellenmousse
5 Min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Thunfischmousse
10min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Geflügellebercreme
5 godz. 30 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Pintxo Donosti
5 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Putello Tonnato
4 godz.