Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Orangenschale, fein abgerieben
- 150 g Portwein, rot
- 40 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Piment
- 10 g Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g brauner Zucker
- 50 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1698 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3sa
Zwiebel-Chutney
8 Std.
Zwiebelkonfitüre
25 dk
Balsamico-Schalotten
19h
Mango-Chutney
1sa
Balsamico-Gelee
5 Std. 20 Min
Gelbes Ketchup
45 Min
Cassis-Senf
48h
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1sa
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Bacon-Konfitüre
25 dk
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40 dk