Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikumeis
- 375 g Milch
- 125 g Schlagobers
- 100 g Zucker
- 4 Eidotter (ca. 60 g)
- 1 Ei (ca. 60 g)
- 30 - 50 Blättchen frisches Basilikum, je nach Größe
- 10 - 15 Blättchen frische Minze, je nach Größe
- 40 g weißer Rum (z. B. Bacardi)
Süßes Pesto
- 40 g Pinienkerne
- 70 g weiße Schokolade, in Stücken
-
50
g Traubenkernöl
of 50 g Sonnenblumenöl - 30 - 50 Blättchen frisches Basilikum, je nach Größe
- 10 - 15 Blättchen frische Minze, je nach Größe
- 10 g Balsamico-Essig
- 20 g Agavensirup
Erdbeercarpaccio und Fertigstellung
- 500 g Erdbeeren
- frisches Basilikum zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1435 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Gin-Lavendel-Eis
14h 45min
Limoncello-Tartelettes
3 Std. 15 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Limettensorbet mit Gin
3h 45min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 min
Aperol-Granité
6 godz. 15 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 godz.
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min