Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Voeding
- per 1 komplettes Rezept
- Calorieën
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 179 g
Alternatieve recepten
Ofen-Tomaten im Honigsud
45 Min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 godz. 50 min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30 min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10min
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Lila Erdäpfelmousseline
35min
Gazpacho Andalusia
40min