Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Tomaten, reif, geviertelt
- 50 g Portwein, weiß
- 125 g Apfelsaft
- 50 g Apfelessig
- 50 g weißer Balsamessig
- 180 g Rapsöl
- 20 g Zucker
- 10 g Honig
- 1 EL Salz
- Voeding
- per 1 komplettes Rezept
- Calorieën
- 7801 kJ / 1862 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 179 g
Alternatieve recepten
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24h
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Rotweinbirnen
3h 20min